2015 – Jubileumsåret!

Nu är vi redan en bit in på jubileumsåret – och på web sidan tar vi nya tag för att uppdatera vad som händer i Arabvärlden!

Vi har fått en ny ledare from januari stationerad på Cypern, Arne Winerdal från Stockholm.

Arne_col

Så här skriver Arne i sin senaste rapport:

”- De nya, sociala medierna öppnar länder som varit helt stängda fram tills nu. Ta till exempel Saudi-Arabien, där det är belagt med dödsstraff att bära en bibel över gränsen in i landet.
– När vi nyligen sände 13 TV-program på saudisk dialekt av arabiska varnade imamerna för programmen. Det blev motsatt resultat: Över 600 000 personer inne i detta ”stängda” land gick in på YouTube och tittade på våra program!
– Ett annat exempel är Libyen, som nu töms på utlänningar efter de fruktansvärda morden på 21 kristna egyptier. Men via vår websida ”LoveLibya” när vi över en miljon människor i det här landet via internet.
– Folk börjar nu lyssna på kristna radioprogram via de länkar som vi lägger ut på Facebook. I Mellanöstern och Nordafrika har vi över en halv miljon Facebookmedlemmar på våra web-sidor.
– Det är spännande att se hur vi kan göra Jesus känd med de allra nyaste kommunikationsmetoderna via dator, surfplatta eller telefon.
– Vi har massor med nya, spännande planer som vi vill sjösätta i de här stängda länderna – men det krävs mer ekonomiska resurser och rejält med frböner för att vi ska få det genomslag vi ber om!”

Behoven är stora stöd Aktion Ibrahim-insamlingen!

Om Bob

Gift med Yvonne och vi har 5 underbara barn och 5 yngre - men lika underbara barnbarn!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera